Main Menu
Random Albums
| Български Гергьовден 2010 |
|
|
| Pictures: 16 |
| Виена Шести Форум - Откриване II |
|
|
| Pictures: 11 |
| Vienna I |
|
|
| Pictures: 21 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (28)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: От и за българите в ОАЕ |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Фризьорски и козметични салони в Дубай-цени | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| AnGy |
|
||
![]() Registered Member #1117
Joined: Sun Jan 31 2010, 12:22PMLocation: Dubai Posts: 388 Thanked 73 times in 69 posts |
Здравейте на всички сънародници живеещи в Дубай, От 1 месец съм тук и реших както ежемесечно ходя в БГ на фризьор,козметик и маникюр да отида и тук, но тук цените ме разбиха всички услуги започват от 100 евро (около 500 дирхама) и като сравнявам цените в Бг не ми се дават 300 евро. Другото което ме шокира е че тук никъде не правят декорация на ноктите или поне в салоните в които сам питала.Моля споделете вие от кои салони сте доволни.Благодаря. |
||
| Back to top |
|
||
| Mikinceto |
|
||
![]() Registered Member #148
Joined: Thu Jan 17 2008, 12:33PMLocation: Dubai Posts: 128 Thanked 22 times in 17 posts |
AnGy в Дубай Мол на втория етаж Loft Fifth Avenue Салона на Redken фризъорката е българка. Ходила съм при нея няколко пъти и съм доволна! Пиши ми PM ако искаш ще ти дам контакти. Подстригването е около 200 дирхама.
В природата всичко е в равновесие. |
||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
Joined: Sun Jan 31 2010, 12:22PMLocation: Dubai Posts: 388 Thanked 73 times in 69 posts |
Благодаря ти, писах ти РМ. | ||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
![]() Registered Member #581
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
Аз оттук прочетох за NStyle Nail Lounge, имат на доста места, ето, цък тук [link] Ако влезеш в Menu of Services [link], там всичко е много подробно описано, кое колко струва, какво времетраене, описание на услугата евентуално. Имат фризьорски услуги, маникюр, педикюр, waxing, масажи, грим, сватбени пакети, подстригване на деца... включително декорация на маникюр и педикюр. На мен ми е най-близо в DIFC, там обаче имат само manicure, pedicure, waxing and massage procedures. Но всичко е културно и коректно, само дзвън по телефона за апойнтмънт и това е. Мой съвет - обади се в който и да е от салоните и ги питай къде предлагат тази, тази и тази конкретно услуга. Мисля, че в МОЕ и Дубай мол са им по-големи салоните. Имат и Male Lounge v DIFC и през юни ще открият втори в МОЕ - този, който мъж ми посещава, е много изискан и всичко е на високо ниво. Не помня дали имаха отделен сайт за господата, но ако питаш из другите салони, ще ти дадат телефон.
ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
И а, да... тая цена за подстригване, дето я даваш, е направо шокираща! На мен ми е лесно, трябва само да се примъкна до съседния блок... там се опитаха да ми вземат 150 дирхама първия път, ама аз нали съм гърмян заек, та ИЗРЕВАХ възмутено и пича склони на 100. Оттогаз си ме знае ква съм претенция и не си позволява. Мъж ми обаче ходи по разни простонародни места, при разни анонимни индийци... добре си вършат работата и там, където е редовен клиент, една прическа му струва 20 дирхама С бакшиша (15 без). Е, говоря за супер обикновена услуга, естествено... но си прави извод.
||
| Back to top |
|
||
| kristina an |
|
||
![]() Registered Member #1163
Joined: Tue Feb 23 2010, 10:34AMLocation: UAE Posts: 63 Thanked 35 times in 31 posts |
V Dubai Marina manikiur i pedikur struva ne poveche ot 120 dirhama. Ako iskash da te podstriziat dobre triabva da si prigotvish pone 200. | ||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
Къде в Дубай Марина? В МОЛА в Дубай Марина видях само филипинки на които не бих се доверила.:-( | ||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
kristina an wrote ... V Dubai Marina manikiur i pedikur struva ne poveche ot 120 dirhama. Ako iskash da te podstriziat dobre triabva da si prigotvish pone 200. Благодаря ти Мила. |
||
| Back to top |
|
||
| kristina an |
|
||
Joined: Tue Feb 23 2010, 10:34AMLocation: UAE Posts: 63 Thanked 35 times in 31 posts |
Az trudno se doveriavam na vseki kato stava duma za kosata mi, no bi mogla da probvash v Pace and Luce v Dubai Marina Mall, potursi Joe 0566044004. Toi e livanets. Mojesh da otidesh v Ted Morgan na Palmata. Tam sa samo irlandki i britanki, ne sa loshi. A za manikiur i pedikiur ti preporuchvam da se doverish na filipinkite, niama da sujeliavash. V JBR, v samia kompleks sa po-evtini. Uspeh! | ||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
Благодаря ти и аз трудно се доверявам на фризьори и козметици. | ||
| Back to top |
|
||
| kristina an |
|
||
Razbiram te, no v edin moment triabva da go napravish, niama kak. Probvai purvo da ti napraviat seshoar i shte razberesh do kolko e frizior i do kolko amatior. | ||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
Dobra ideq blagodarq ti. | ||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
аз на фризьор ходя в al casr hotel-carita salon където фризьора е ливанец, много е добър, един път на 2 месеца, щото съм за highlights/lowlights/trim/quick dry и цялата услуга ми е 400 дх, казва се Wasim, и телефонът му е 050 8407554, направо му казвате че аз съм го препоръчала и ще ви даде дискаунт. Дени |
||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
Благодаря за идеите отивам др. седмица. | ||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
Няма отърване от филипинките, вярвай ми. Ама ако мястото е лъскаво и тежко, начи и клиентелата е такваз и издънки трудно могат да се очакват. оффтопик Мен филипинец ме подстригва - за него България е държавата, излъчила великата "певица", която изпя всеизвестния хит "Кенли". Всеки път, като реши да се гъбарка, си умирам от срам и ми иде да му кажа за педерастите във Филипините нещо, ама като го гледам как ми пърха с мигли............. и си викам - бе аз кучето със салам ли ще плаша...
||
| Back to top |
|
||
| Go to page >> | |