Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (28)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: Sport mania |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Champions League 2009/2010 Who will be the winner this time? | ||
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| shop4enko |
|
||
|
|
Nqma da e Liverpool za sajalenie
|
||
| Back to top |
|
||
| TheBoSS |
|
||
|
|
Az moga da kaja koi iskam da spe4eli i pove4eto znaiat za koi otbor govora. No realno poglednato moga da kaja 4e tazi godina moje da gledame ispanski final. | ||
| Back to top |
|
||
| Vlado |
|
||
moje i da e povtorenie na minalogodi6niq (s obraten znak) ))
|
|||
| Back to top |
|
||
| TheBoSS |
|
||
|
|
Vuzmojno e no purvo Man Utd triabva da se opaziat ot tezi kontuzii i ako igarait kakto go mogat ima 6ans. No bix se radval na final s Real Madrid
|
||
| Back to top |
|
||
| shop4enko |
|
||
|
|
Ama za6to se izlgate s tozi Man Utd i az 4esno kazano ne vijdam razlika v igrata im kogato sa s tolkova kontuzeni, da ne kaja 4e mai igraqt po-dobre Prosto Man4estar nqmat nujnite igra4i za da stignat daje i do final tazi godina!!
|
||
| Back to top |
|
||
| Milev |
|
||
6te vidim toq rabota
|
|||
| Back to top |
|
||
| TheBoSS |
|
||
|
|
Az puk misla 4e United daje e malko pu dobur sustav ot minalata godina. Za6toto edinstvenata su6testvena razlika e otsustvieto na Ronaldo no toi taka ili ina4e ni6to ne napravi poslednia si sezon. Taka4e misla 4e sme po dobri ot minalia sezon. | ||
| Back to top |
|
||
| shop4enko |
|
||
|
|
Hihihi, svalete si 4ervenite o4ila Ronaldo nose6e Man Utd na gurba si, kakto go pravi i sega v Real!
|
||
| Back to top |
|
||
| Velikov |
|
||
| Chelsea sa na final, ako ne izduxnat ianuari. Dano Sevilla i Bordeaux stignat napred s malko pove4e kusmet. Bayern i Madrid sa do osminafinalite, osven ako ne izvadqt kusmet da se padnat pomejdu si.. Sled kato Liverpool otpadnaxa, stiskam za Bordeaux taq godina! Kato izleznat potocite shte dam prognoza za finala. |
|||
| Back to top |
|
||
| sasheto |
|
||
![]() Registered Member #998
Joined: Sat Dec 05 2009, 08:00PMLocation: Sofia Posts: 12 Thanked 2 times in 2 posts |
I az gi vijdam Chelsea na final.Ako ne se padnat v edin potok s Barcelona, moje bi 6te igraqt dvata otbora na final!Za Real Madrid ne sum suglasen, 4e sa do osminafinal,vijdam gi pone na 4etvurt
|
||
| Back to top |
|
||
| TheBoSS |
|
||
|
|
Za tezi sinite ot London (nemoga da im napi6a imeto Che...a) ne iskam i da gi 4uvam puk kamoli 4e 6te stignat final | ||
| Back to top |
|
||
| pstefanov |
|
||
Аз ще стискам за Лион, макар че са много слаби тоя сезон. Фиорентина може да стигнат по-напред усещам, тоя сезон добре цъкат. Челски полуфинал макс ги виждам, макар в момента да са фаворит с Барса
|
|||
| Back to top |
|
||
| Popay62 |
|
||
![]() Registered Member #968
Joined: Tue Dec 01 2009, 08:17PMLocation: Varna, Bulgaria Posts: 12 Thanked 6 times in 4 posts |
Finalat tazi godina e mejdu Real i Barcelona, osven ako ne se padnat po-rano da se sreshtant. Chelsi ima shans da se namesi v "igrata". Inache az lichno sam privarjenik niakoi ot frenskitre otbori (Bordo i Lion) da probie napred, a zashto ne i na final. | ||
| Back to top |
|
||
| principe |
|
||
![]() Registered Member #986
Joined: Thu Dec 03 2009, 05:56PMLocation: Sofia, Bulgaria Posts: 12 Thanked 0 times in 0 posts |
Mislq 4e Barca tazi godina nqma da q spe4eli. Te moite otbori otpadnaha rano ili ne se klaisraha tazi godina. Az mislq da gledam ve4e Liga Evropa. | ||
| Back to top |
|
||
| pstefanov |
|
||
| @principe, и аз май ще гледам повече Лига Европа. Там мачовете станаха доста по-интересни от ШЛ, защото е доста по-равностойно... Откакто почнаха да дават предимство на по-слабите отбори да цъкат в групите, стана доста по-скучно. | |||
| Back to top |
|
||