Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (28)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Flirt :: Cabin Crew на лафче |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| emirates | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner, -=ivan=-
|
| Author | Post | ||
| bybolina |
|
||
![]() Registered Member #121
Joined: Wed Dec 05 2007, 10:45PMLocation: ????? ??????, ???????? Posts: 25 Thanked 0 times in 0 posts |
mopsa_usa wrote ... Здр Bybolina исках да те попитам само откъде разбра за максималния срок за отговор, че е 4 седмици,от всичкото което съм прочел и са ми казали мога да твърдя,че е доста наистина единсвените срокове които ни казаха и са които съм чел във форума са за Cabin Crew се обаждат до 4-6 седмици......което няма нищо общо с Airport Agent имам предвид подбора понеже тези неща със сайтовете изобщо не ги карат да се регистрират там и такива глупости и времената за обаждане са съвсем различни и другия срок който чух е който ми казаха още на индивидуалното интервю до ДВЕ седмици ще ви пратим e-mail независимо далои е положителн или отрицателен....:) хаха добре,че ми пратиха хахахахаха.......!!! Привет:) Ами толкова седмици дават още при попълване на application-a, нещо в стил "ако не получите отговор между 4-6 седмици, това би означавало, че не можем да ви представим съответстващо предложение" и т.н. От интервюто минаха 2 седмици докато полчим първите е-mails, давам им още 2 като време за реакция и подготовка по подробностите... Просто малко позитивизъм, нищо конкретно... Относно невъзможността ни да си достъпим профилите, не ви ли се струва твърде подозрително, за да е случайност? Правят нещо със сигурност, въпросът е колко време ще им отнеме....... Междувременно и аз съм си пуснала отпуска от 9ти Август Приятна почивка на всички, които са избрали тази отпускарска дата
|
||
| Back to top |
|
||
| Lili |
|
||
|
|
Хора, аз вече започвам да се чудя какво се случва, защото след финалното интервю не съм получавала абсолютно нищо, а виждам, че тук говорите за някакви мейли. Аз мога да си влизам в акаунта без проблем, но и там няма нищо... Иска ми се всички да заминем:) Успех и много слънчице ви пращам:))) | ||
| Back to top |
|
||
| Camellia |
|
||
![]() Registered Member #1365
Joined: Fri Jun 18 2010, 02:54PMLocation: all around the world Posts: 31 Thanked 6 times in 3 posts |
Здравей, Лили! Постът ти ми подейства успокоително, защото аз, както и много други сме в същото положение, като теб - без нито един мейл от Емирейтс. Искам да ми кажеш, ти получи ли мейл от Мариола, че си удобрена и ако не си, аз ще ти пратя мейлът й, за да се свържеш с нея и да провериш, защото в нея има списък на 42, които са удобрени. А иначе, аз днес пратих запитване до Емирейтс, относно създалата се ситуация и очаквам да ми отговорят. Веднага след това ще ви уведомя, какво всъщност става. Откликвам положително на изпратеното слънце от теб и ти го връщам в двоен размер! До скоро!
[ Edited Tue Jul 27 2010, 09:40AM ] Ако всички наши планове се сбъдваха, то тогава животът щеше да е най-скучното нещо на света! Радвам се, че моят живот е непрестанно и задъхано приключение |
||
| Back to top |
|
||
| O_C_E_A_N_I_A |
|
||
![]() Registered Member #1353
Joined: Sun Jun 13 2010, 09:07AMLocation: Sofia Posts: 41 Thanked 3 times in 3 posts |
i az sum taka vuv site, no puk texta v 4erveno spored men e vajniqt! Qvno, koito e odobren spira da se loggva, za6toto priqtelqt mi, koito ne e odobren si vliza spokoino. Taka 4e spoki
|
||
| Back to top |
|
||
| mopsa_usa |
|
||
![]() Registered Member #1343
Joined: Mon Jun 07 2010, 10:46AMLocation: Bulgaria Posts: 101 Thanked 7 times in 7 posts |
Hahahahhaa Това вече е върха......абе хора това сега горе мисля,че е шега който е одобрен не можел да се логне почват май да се въртят вече всякакви ....... в главите ....няма такова нещо и аз съм уж от одобрените имам и 3 приятели които имат по два е-maila и си влизат спокойно в сайта,така че спокойно не теxta с червено не е важния .......!!!
Ability can take you to the top, but it takes character to keep you there |
||
| Back to top |
|
||
| Lili |
|
||
|
|
Camellia, нямам нищичко абсолютно, дори и от МАриола, моля те прати ми този мейл да видя дали поне ми има името там, пощата ми е: -email-. ече съвсем се обърках и мисля,че всички започваме да си вкарваме паранои... Благодаря предварително! ))
|
||
| Back to top |
|
||
| Camellia |
|
||
Joined: Fri Jun 18 2010, 02:54PMLocation: all around the world Posts: 31 Thanked 6 times in 3 posts |
Лили, много си близо до истината относно параноите , според мен те са породени от всички предположения и догадки, които си правим! Само дано наистина си заслужава, цялото това трошене на нерви и да няма разочаровани... Ето това е мейлът на Мариола! -email- - пиши й и я питай, дали си в списъка! Успех ти пожелавам!
[ Edited Tue Jul 27 2010, 12:23PM ] Ако всички наши планове се сбъдваха, то тогава животът щеше да е най-скучното нещо на света! Радвам се, че моят живот е непрестанно и задъхано приключение |
||
| Back to top |
|
||
| mmm |
|
||
![]() Registered Member #1385
Joined: Sat Jun 26 2010, 02:21PMLocation: Sofia Posts: 14 Thanked 0 times in 0 posts |
spoko be hora, 6om te v spisaka vsi4ko e ok pak za mailite sa6o vaji spored men koi koga e kazai 4e moje da zamine, ako ste kazali septemvri 6e polu4ite mail avgust i takaa. (: |
||
| Back to top |
|
||
| DesiNik |
|
||
O_C_E_A_N_I_A wrote ... i az sum taka vuv site, no puk texta v 4erveno spored men e vajniqt! Qvno, koito e odobren spira da se loggva, za6toto priqtelqt mi, koito ne e odobren si vliza spokoino. Taka 4e spoki Аз съм одобрена и все още се логвам, така че няма логика !:) Към Ками и Лили: Не губете надежда! Все още има време да пишат, че сте сред финалистите. Това чакане не се отразява добре на някои от съфорумците Чета какви ли не догадки, а истина вероятно е напълно различна. Горе главите, тръгвайте за морето, забавлявайте се и не го мислете. Ще получим скоро и ние добри новини. Пожелавам ви много лятно настроение и положителни емоции
|
|||
| Back to top |
|
||
| Lili |
|
||
|
|
Blagodarq izkliu4itelno mnogo DesiNik, az sum pulen optimist i znam, 4e kakvoto i da stane 6te e za dobro, prosto mi e nepriqtno da stoq v nevedenie, a dori i ne znaeh, 4e mariola e pra6tala takiva spisuci!!! Molq vi, koito e polu4il takuv spisuk, moje li da mi kaje dali ima moeto ime pone, za da znam dali da 4akam vuob6te Kazvam se Liliq Stoqnova Mikova!!! Mnogo 6te sum vi blagodarna!!! Uspeehhh
|
||
| Back to top |
|
||
| Camellia |
|
||
Лили, ти не прати ли мейл до Мариола? Ако си, съм убедена , че ще ти отговори. ако не си - побързай, за да не си хабиш нервите! ДесиНик, благодаря ти за подкрепата, аз не губя надежда, знам , че съм в списъка на одобрените кандидати, но просто искам да съм сигурна и да се наслаждавам на лятото си пълноценно! Усмихвайте се много днес! =)))))))) Ако всички наши планове се сбъдваха, то тогава животът щеше да е най-скучното нещо на света! Радвам се, че моят живот е непрестанно и задъхано приключение |
||
| Back to top |
|
||
| Paul Mihaylov |
|
||
![]() Registered Member #1292
Joined: Thu May 06 2010, 11:10PMLocation: Berlin/Sofia (Varna summer time only) Posts: 21 Thanked 0 times in 0 posts |
Братяяя и Сестри...... вече мога да си влизам в акаунта ,тотално променен е.Имам си HR координатор, Applicant number и въобще така като гледам всичко ще мине през сайта, както за Европейските Институции, ако някое е кандидатствал. Ще пиша по късно с подробности че съм през телефона. [ Edited Wed Jul 28 2010, 03:23PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| pamela |
|
||
![]() Registered Member #1387
Joined: Sat Jun 26 2010, 10:09PMLocation: Sofia Posts: 35 Thanked 1 time in 1 posts |
kato gledam vsi4ki procedirate napred, az obache si sedq v sa6tiq propblem, svarzah se mariola, no savetite, koito tq mi dade ne bqha razlichni ot tova koeto sam izprobvala. Izpratih e-mail na emirates, kato im kazah za problema no ve4e dva dni bez otgovor. Poluchih vtori e-mail,sa6tiq kato na Milen i Valeria P, v koito me molqt da apply-na za nqkakva pozicia , obache ne moga da si vlqza v profila, dava mi ïnvalid e-mail adress ili password" Paul kak si uspql da si vleze6 v profila? Naistina ve4e neznam kakvo da pravq, ot4aqna sam, daite nqkakvi idei:(. Use6tam kak 6te izpusna 6ansa si zaradi nqkakva registraciq:( ne moga da procediram napred ,ako ne si vlqza v accounta,s varzani race sam;( | ||
| Back to top |
|
||
| mopsa_usa |
|
||
![]() Registered Member #1343
Joined: Mon Jun 07 2010, 10:46AMLocation: Bulgaria Posts: 101 Thanked 7 times in 7 posts |
Ще мине през сайта само за някои като гледам за други от никъде май няма да мине ....супер несериозна компания се оказаха досега аз не съм се сблъсквал с такава политика ...не може да си в списъка на одобрените и да не ти пратят един .....е-mail за един месец или пък за едни в сайта да му показва едно на друг друго,а на трети да си му пише само applied и сигурно така ще си остане като не могат да си правят recruitmenta да не си го правят всеки си има някаква идеи занапред и като кажат две седмици значи две седмици да се знае поне ....арабска работа
Ability can take you to the top, but it takes character to keep you there |
||
| Back to top |
|
||
| KaterinaAngelova |
|
||
![]() Registered Member #1396
Joined: Sun Jul 04 2010, 06:33PMLocation: PLovdiv Posts: 25 Thanked 1 time in 1 posts |
mopsa_usa и аз съм разочарована!!! няма нито един е-мейл от тях и вече се чудя какво да правя ,дали да пиша на Мариола да я питам какво става, то мина страшно много време вече- 26 дена от последното интервю на 3-ти :/ | ||
| Back to top |
|
||
| Go to page << >> | |