Main Menu
Random Albums
| Dubai Marina |
|
|
| Pictures: 18 |
| Виена Шести Форум - Културна програма |
|
|
| Pictures: 11 |
| Dubai Marina Walk |
|
|
| Pictures: 20 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (30)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: Семейство |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| детегледачка | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, Denise, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| Mihaela |
|
||
| Denise, извинявай, знам че имаше такава тема, но не мога да я намеря, затова ще я повторя. Моля всички мами да споделят опита си с намирането на детегледачка, защото знам какво е положението с индийките и шриланките. Знаете ли дали няма някоя българка, която да работи това? Изобщо всякакви мнения ще са ми полезни. Нашия юнак е доста труден и ще ми е невъзможно да се справя самичка, а таткото ще е на работа, та все ще трябва някой да помага. | |||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
a ti v dubai li si? | ||
| Back to top |
|
||
| Mihaela |
|
||
| Още не, септември. Какво е положението в Дубай знам, защото работех в Еmirates преди време. | |||
| Back to top |
|
||
| Пепа |
|
||
![]() Registered Member #784
Joined: Wed Jul 29 2009, 02:09PMLocation: Bulgaria Posts: 1 Thanked 0 times in 0 post |
Mihaela wrote ... Denise, извинявай, знам че имаше такава тема, но не мога да я намеря, затова ще я повторя. Моля всички мами да споделят опита си с намирането на детегледачка, защото знам какво е положението с индийките и шриланките. Знаете ли дали няма някоя българка, която да работи това? Изобщо всякакви мнения ще са ми полезни. Нашия юнак е доста труден и ще ми е невъзможно да се справя самичка, а таткото ще е на работа, та все ще трябва някой да помага. Здравейте аз си търся подобна работа.Филолог съм,3 западни езика,работила съм малко като у4ителка,пове4ето в туризма.Отговорен човек съм.Ако проявите интерес ,ще пиша по-подробно. |
||
| Back to top |
|
||
| Mihaela |
|
||
| Здравейте, Пепа! Приятно ми е да срещна колега филолог:) Искам само да уточня, че става въпрос за много малко бебенце, тъй като от този пост не става ясно. Не знам дали това устройва Вас, а иначе интересът от наша страна е налице. Пишете ми, ако това съответства на плановете Ви! | |||
| Back to top |
|
||
| Ralitsa |
|
||
|
|
moiat sales director ima extra nanny, kazva se sheela i e ot sri lanka. Jiviala e sus british semeisvo dosega i e v Dubai,ao iskate moga da popitam za neinat nomer i eventualno za odrobnosti sus zaplashtane i jilishte. | ||
| Back to top |
|
||
| Mihaela |
|
||
| Ralitsa, ще ти бъда благодарна ако разпиташ по-подробно! | |||
| Back to top |
|
||
| Ralitsa |
|
||
|
|
da niama problemi, toi se vrushta utre i shte gopopitam za refferal i telephon number sushto i ako e vse oshte available. | ||
| Back to top |
|
||
| Gala |
|
||
| Samo da vi svetna za neshto, ako shte vzimate bulgarka detegleda4ka ili vsiakakva dryga osven ot middle east, nia mama da mojete da i napravite viza za rabota, v sly4ai 4e vi triabva, az se opitax da napravia na maika si, zashtot tia mi gleda deteto tyk v Dubai i se okaza 4e bulgarka ne moje da e detegleda4ka ili house maid......triabvashe da i pravia dryga rabotna viza 4rez priateli s firma.... A na drygi natzionalnosti im niamam doverie da mi gledat deteto.... | |||
| Back to top |
|
||
| Mihaela |
|
||
| Gala, мерси за инфото, наистина си мислех такова нещо, сега поне ще имам идея, че няма да стане така. Би ли ми казала също трудно ли е формално да бъде заведена на работа някъде, за да се направи работна виза? | |||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
![]() Registered Member #581
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
Gala wrote ... .......i se okaza 4e bulgarka ne moje da e detegleda4ka ili house maid...... Яааааа виж ти, интересно - и защо е така, някой има ли на идея?... ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| ILI |
|
||
![]() Registered Member #938
Joined: Sun Nov 15 2009, 10:38AMLocation: BG Posts: 1 Thanked 0 times in 0 post |
Здравейте, аз си търся работа. Имам син на 6 годинки. Имам пресен опит. Моля, ако имате интерес пишете.
rabota v Dubai |
||
| Back to top |
|
||
| Mihaela |
|
||
| А вярно ли е, че не може на дете преди годинка да се вземе детегледачка? | |||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
Mihaela, za pruv put chuvam takova neshto, ot kude imash takava informacia? | ||
| Back to top |
|
||
| nonkapo |
|
||
![]() Registered Member #1029
Joined: Tue Dec 22 2009, 01:17PMLocation: Somewhere in time... Posts: 130 Thanked 54 times in 41 posts |
Сакън, Индийка забравете (ако все пак държите на индийка, избягвайте Мадрас и Керала). Шри Ланка малко по добре(или индийка от Гоа). Имам познати които си наемат Филипинка. Доволни са и освен това не им излиза скъпо. Сравнени с по горните на тема хигиена са класа по високо (макар че има още какво да се желае, поне се къпят редовно .Ако някой се интересува какво имам против Индийките да ми пише на лична ще споделя печалния си опит (макар да мисля че всички знаем....) Времето е пари. Парите са временни. |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page >> | |