Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (23)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: Чичо доктор |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Доктор | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| Anna |
|
||
![]() Registered Member #301
Joined: Sun Jun 22 2008, 04:46PMLocation: Sofia Posts: 118 Thanked 15 times in 11 posts |
Добър вечер на всички дами!!! Търси се българка гинеколожка в Дубай, ако някой има данни моля да пише!!! Мерси много:) Anna |
||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
galia, Belhool Hospital na Diyafa street-0506356519, ili pravish booking na 04 3454000 pri neia sum hodila i za dvete mi bremennosti. |
||
| Back to top |
|
||
| Ralitsa |
|
||
|
|
vij az sum chuvala za iliana sushto, no i dvete sa neveroiatno dobri!!!! Az hodia pri galia veche 6 godini! Neveroiatna e | ||
| Back to top |
|
||
| Radost |
|
||
![]() Registered Member #60
Joined: Wed Sep 19 2007, 06:46PMLocation: Al Barsha Posts: 9 Thanked 0 times in 0 posts |
Ima o6te dve bulgarki tyk i i dvete sa mnogo dobri i li4ni moi priyatelki. 1: Janeta - ima sobstvenna klinika (Infinity Clinic ) -04 394 89 94 2: Natalia - si otvori sobstvenna klinika na skoro , no imam samo mobilnia i telefon ako iska6 moga da te svarja i s neja Uspexi |
||
| Back to top |
|
||
| Dubaiez |
|
||
|
|
Zdraveite momicheta, bez Iliyana gi poznavam vsichkite. Galya e nai za predpochitane - mnogo chovechna i otzivchiva. Janeta e izkluchitelen profesionalist - dalag staj, spezializazia v Germania; basta i beshe mnogo izvesten profesor v Sofia, ako tezi nesta vaobste vse oste imat znachenie. Natalia e ot Varna. Raboteshe v Abu Dhabi za kratko predi godini, no edna balgarka i pomogna da se svarje s Janeta, koyato pak i bila sastudentaka na vremeto i taka kakto razbiram sled 8 godini i polovina ot tozi forum, veche e otvorila chastna klinika. Da i e chestito! Vapreki che tya navremeto ne blagodari na tazi balgarka deto ya svarza sas Janeta Vsichkite sa dobri, vapros na lichen izbor. |
||
| Back to top |
|
||
| Margi |
|
||
![]() Registered Member #314
Joined: Wed Jul 02 2008, 08:10AMLocation: Al Ain Posts: 14 Thanked 2 times in 2 posts |
az ot 2001 si hodia postoiano pri Dr Nathalia (o6e kogat be6e v Abu Dhabi) i sam mnogo dovolana i vsi4ki moi poznati hodiat pri neia niama gram oplakvane za men tia e mnogo dobar lekar i prekrasen 4ovekpoznavam ia li4no
Margi |
||
| Back to top |
|
||
| petia81 |
|
||
![]() Registered Member #659
Joined: Thu Mar 05 2009, 04:31PMLocation: Abu Dhabi Posts: 11 Thanked 0 times in 0 posts |
Здравейте момичета, Бременна сам с второто си дете и много настоявам да намеря лекарка която support-ва нормално раждане(не сьс секцио)а в днешно време много лекари като че ли предпочитат секцио. Бихте ли споделили как сте родили при споделените лекарки и ако сте родили с секцио дали е било по личен избор или лекарска препорака. Сьщо някой чувал ли е за доктор Екатерина Калоянова в Dubai City Hospital. Профила и изглежда доста впечатлиаващ. В момента живеем в Абу Даби, но от 1ви Февруари 6те се местим да живеем в Дубай. Поздрави на всички. |
||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
Здравей, както написах по горе, аз и за двете си бременности ходих при Галя на консултации. Тя работи в Белхул на Дияфа стриит, и ако вземеш пакет при който раждаш в частната клиника, най вероятно тя ще е израждащ лекар. Аз ходих на прегледи при нея, и самите раждания прецених да са в Ал Уасъл, държавната болница, където шефа на анестезиолозите е българин. Стахотни хора. Та двете ми бебета са нормално родени. Въпреки че с Дими, сина ми, имаше малко съмнение, беше много голям, и до последно не се знаеше дали ще мога да го родя нормално. Та Галя поддържа твоят избор, аз също съм за нормалните раждания (освен ако няма сериозни причини за Цезарово). Обади се като се пренесете, ще давам съвети за каквото питаш, аз ако имам финансова възможност, ще родя утре:) Денис |
||
| Back to top |
|
||
| petia81 |
|
||
![]() Registered Member #659
Joined: Thu Mar 05 2009, 04:31PMLocation: Abu Dhabi Posts: 11 Thanked 0 times in 0 posts |
Много ти благодаря Денис. Сега се чувствам по спокойна и сигурно ще сьм при Галя в такав случай. Ще се радвам да се срещнем на кафенце и ще се сваржа с теб веднага щом се преместим в Дубай. | ||
| Back to top |
|
||
| Luchezar |
|
||
| Здравей Петя, Жена ми имаше много проблеми с бремеността, но благодарение на Наталия имаме живо и здраво бебенце. Ако искаш може да си направиш една среща с нея, за да видиш дали ще ти допадне. Телефона на Наталия Петрова е 0507920430, може да си направиш резервация на телефон 043486344 Coopers clinic. |
|||
| Back to top |
|
||
| nonkapo |
|
||
![]() Registered Member #1029
Joined: Tue Dec 22 2009, 01:17PMLocation: Somewhere in time... Posts: 130 Thanked 54 times in 41 posts |
Поне още две имаше и поне една от тях си замина. За Жана не знаех че вече работи в собствена клиника. Имам тука един телефон, мисля че е на Нели и един на Илиана. И двете по всеобщо мнение са добри(търсени и с опит). Ако някой все още се интересува - на лична. Не мисля че е коректно да постна контактите им без тяхно знание .
Времето е пари. Парите са временни. |
||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
![]() Registered Member #1117
Joined: Sun Jan 31 2010, 12:22PMLocation: Dubai Posts: 388 Thanked 73 times in 69 posts |
[quote] vij az sum chuvala za iliana sushto, no i dvete sa neveroiatno dobri!!!! Az hodia pri galia veche 6 godini! Neveroiatna e [/quote1267 Това е важно инфо за добър генеколог.Аз лично ходя 2 пъти в год на контролни прегледи и се надявам и тук наистина да попадна на добър генеколог. Доверих се на Дени , записах час при Галя сега остава да намеря адреса в нета на клиниката и се надявам и аз да остана доволна. |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
![]() Registered Member #581
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
petia81 wrote ... Бременна сам с второто си дете и много настоявам да намеря лекарка която support-ва нормално раждане(не сьс секцио)а в днешно време много лекари като че ли предпочитат секцио. Бихте ли споделили как сте родили при споделените лекарки и ако сте родили с секцио дали е било по личен избор или лекарска препорака. Здравей и добре дошла вече в Дубай. Моето второ се роди в International Modern Hospital, там имат само един българин (офталмолог). Завеждащата Ob&Gyn Dept, d-r Andrea Farhat, е източногерманка, учила в Украйна, работила в Германия и с 24 год. стаж по специалността. Изключителен специалист!! Супер експедитивна. Много я тачат. Оказва се, че и в средите си е известна. Та аз от първия контролен й казах, че държа на секцио (второ), а тя до последно - буквално, докато не уточнихме датата... настояваше, че, въпреки че съм вече с едно и повечето лекари не биха се колебали да ме натирят веднага за второ, аз ИМАМ ИЗБОР и винаги мога да се спра на другата опция. Не досаждаше и не лобираше за тоя вариант, просто до последно ми го напомняше. Иначе самата операция я прави тя, "същинската част" беше 21 минути, така че бих я препоръчала и в тази насока. В Al Wasl Hospital ще родиш евтино и задължително нормално, те там не се занимават много-много да си усложняват живота. Ще те държат там като кон да контрахираш, дорде не стане въпрос на живот и смърт... да не дава Господ! Моя приятелка ми разказва, че от спукване на водите до раждане на сина й са я държали 17 часа (максимумът в този случай е 12, доколкото знам), дорде се навият да я режат. Наблюдавали са плода и са установили на много ранен етап сериозен спад в сърдечната дейност, но въпреки всичко са я държали... не знам, докато им приключи обедната почивка и първата молитва следобед, навярно. Знам и за българка, която е била оставена да пометне - отишла е една вечер с кръвотечение и са я върнали вкъщи със заръка да заповяда пак на идната сутрин. Отделно, дето със син ми лежахме декември в същата болница и на средата на престоя трябваше да му сменят мястото, откъдето приемаше антибиотик венозно - 5 ЧОВЕКА се изредиха да се упражняват върху него за два дни... и не можаха да му поставят втора canula!! Подивях. Накрая дойдоха и рекоха - заминавайте си, повече за вас не можем нищо да направим, пък и леглото ни трябва. Накрая го записаха, че постъпил в добро състояние, бодър, свеж и responsive - детето беше силно дехидратирано, с температура над 39 и ден и половина стоя в интензивно... после педиатърката се смя, вика, той като е бил "розов и активен", за кво изобщо са го взели като спешен случай! Кретени. Койт каквото ще да ми разправя... правителствена болница ли е - смях.ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
nonkapo wrote ... И двете по всеобщо мнение са добри(търсени и с опит). Ако някой все още се интересува - на лична. Не мисля че е коректно да постна контактите им без тяхно знание . Аз пък не вярвам някой специалист да се откаже от нови потенциални пациенти... в крайна сметка, не плащат за рекламата, нали. Ако те притеснява тази страна на въпроса, че разполагаш само с номера на лични телефони (мобилни), то можеш елегантно да препратиш мераклиите към име или сайт на клиника или болница и всеки после сам се оправя. ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
Luchezar wrote ... Здравей Петя, Жена ми имаше много проблеми с бремеността, но благодарение на Наталия имаме живо и здраво бебенце. Ако искаш може да си направиш една среща с нея, за да видиш дали ще ти допадне. Телефона на Наталия Петрова е 0507920430, може да си направиш резервация на телефон 043486344 Coopers clinic. V Cooper Health Clinic работят четири или пет българ(к)и, но имат един педиатър - грузинка, която е работила в България и говори български далеч по-добре, отколкото няколкото рускини, за които се сещам, че са изкарали две-трети от живота си в БГ. Тя е интересен практик, много на "ти" с това, което в България смятаме за традиционно. Освен това позволява да й се обадиш по телефона почти по всяко време за ъпдейт илии просто да коментирате ситуацията или къде да те приеме с детето (децата) - има кабинет там и в още една клиника по Sheikh Zayed Road, Primary Hospital или нещо такова беше, абе точно до шоурума на Нисан. Казва се d-r Lali Pataridze и човек просто трябва да запита за д-р Лали в Купърс Клиник. Телефона й го имам от един нейн бивш колега от MedCare Hospital, който силно настояваше, че е имала много пациенти-българи. Колегите й много я уважават (пак повтарям - педиатър, не гинеколог!). Сайта на Купър Клиник [link] ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page >> | |